top of page

PORTXPERT MIDT-NORGE

Kjernen i vår virksomhet er service, vi tilbyr god og rask service slik at vi skaper et godt forhold til våre kunder.Vi utfører akuttoppdrag og serviceavtaler til alle våre kunder.Ved at man inngår årlig serviceavtale ivaretar man levetiden på produktet, og man følger myndighetenes krav til årlig kontroll på porter

Vi tilbyr rep av alle port-merker på markedet, og med vår gode tilgang på deler så stiller vi sterkt i konkurransen om å tilby markedets beste service 

VI TILBYR SERVICE 24/7

TEL:954 45 100

 

 

 

 

Vi er en del av Lindab PortXpert

 

 

Landsdekkende service med lokal forankring

Med 17 autoriserte Lindab PortXperter fordelt over hele Norge, er vi alltid tett på deg. Det betyr at du er sikret landsdekkende service av erfarne montører, samtidig som de kjenner deg og ditt lokalområde.

 

Kompetent rådgivning og service fra autoriserte montører

Alle våre Lindab PortXperter er erfarne og autoriserte forhandlere og montører av Lindabs portløsninger. Dermed er du garantert spesialisert rådgivning og service, samt korrekt montasje av dine portløsninger fra Lindab.

 

Hurtig service på alle porttyper og -fabrikater

Lindab PortXperter forhandler et bredt utvalg av reservedeler til både egne og konkurrentenes portløsninger. Det betyr at du alltid er sikker på hurtig service og reparasjon av dine portløsninger, uansett type og merke.

bottom of page